Popradské AquaCity zaznamenáva stúpajúcu návštevnosť

18.03.2006 Poprad

Poprad 18. marca (TASR) - Nárast návštevnosti o takmer 30 percent zaznamenalo od začiatku roka AquaCity Poprad v porovnaní s rovnakým obdobím roku 2005. Riad...
Poprad 18. marca (TASR) - Nárast návštevnosti o takmer 30 percent zaznamenalo od začiatku roka AquaCity Poprad v porovnaní s rovnakým obdobím roku 2005. Riaditeľ Michal Brejčák pre TASR uviedol, že kým v uplynulom roku zavítalo do podtatranského \"vodného mesta\" takmer pol milióna ľudí, v tomto roku očakávajú už trištvrte milióna návštevníkov.

Za necelé dva roky prevádzky získalo AquaCity dobré meno aj v zahraničí. V súčasnosti sa prezentuje na veľtrhu cestovného ruchu Utazás v Budapešti, ktorý sa koná od 16. do 19. marca.
\"Na veľtrhu v hlavnom meste Maďarska sa zúčastňujeme pasívne prostredníctvom mesta Poprad, ktoré tam ponúka svoje služby a k dispozícii má aj naše materiály, \" informoval Brejčák. Dodal, že na najbližších výstavách cestovného ruchu v nemeckom Frankfurte a poľskom hlavnom meste Varšave sa bude AquaCity prezentovať aktívne taktiež v spolupráci s mestom Poprad.
 

Vyberte región

mark